fbpx

Nieuwe website voor Bluehome

Welkom op onze vernieuwde website!

Internet marketing en online zichtbaarheid met een doeltreffende website is voor veel ondernemingen een must geworden.
Zo vinden ook wij het belangrijk up to date te blijven op dit gebied.

Via goede recensies zijn wij in aanraking gekomen met het bedrijf UnitEd uit Roosendaal. Na verschillende voorgesprekken en via voorbeelden hebben we een goed plan van aanpak kunnen maken. Voor ons was het belangrijk dat de kernwaarden van onze onderneming goed naar voren kwamen. Woorden als kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaar, persoonlijk en ervaring moeten in één opslag ervaren worden. Dit in een eigentijds jasje en gebouwd op vindbaarheid volgens de nieuwste technieken.

UnitEd begonnen aan het updaten van de bestaande website. Tijdens het bouwen van de website konden we mee kijken en de updates op de voet volgen. we hadden tussentijdse evaluaties ingeplant om keuzes en technieken te bespreken. Na weken bouwen is het dan zover en kunnen we trots zijn op het eindresultaat. Elke pagina is overzichtelijk en strak vormgegeven, informatief en een genot om naar te kijken. Wij hopen dat wij middels onze website u als bezoeker een goede indruk kunnen geven van onze bedrijf.

We willen dan ook het team van UnitEd heel erg bedanken voor de fijne samenwerking tijdens dit traject en bedanken voor het fantastische eindresultaat.
Link: Unit-ed

Met zonnige groet,

J. Leijdens
Directeur

 

jeroen