fbpx

Onderhoudscontract

Naast verkoop van zonnepanelen biedt Bluehome ook onderhoudscontracten aan, zodat u altijd verzekerd bent van een optimale opbrengst. Precies om die reden hebben wij Bluehome Service Select gelanceerd. U kunt kiezen uit diverse onderhoudscontracten. Ieder zonne-energie systeem is namelijk uniek evenals uw wens. Daarom vinden wij het belangrijk om een passende oplossing aan te bieden die aansluit bij uw behoefte. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het waarborgen van een kwalitatief hoogwaardig en rendabel systeem enorm belangrijk is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om middels Bluehome Service Select te kiezen voor onze service en kennis, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw zonnepanelen installatie. Wij houden uw installatie up to date en zorgen ervoor dat u het uiterste uit uw installatie haalt.

Systeemcontrole

Evenals de regelmatige inspecties die uw auto ondergaat, is het raadzaam om uw zonne-energie installatie van tijd tot tijd te laten controleren. Laat een van onze experts uw systeem inspecteren en voorkom eventuele problemen. Problemen kunnen zich namelijk onopgemerkt ontwikkelen, waardoor u geld misloopt. Met onze systeemcontrole gaan we opbrengstverlies preventief te lijf door te controleren op hotspots middels onze warmtecamera en door het reinigen van essentiële onderdelen. Onze experts lezen het logboekvan uw systeem uit en zorgen ervoor dat de gehele installatie optimaal draait, zodat u er geen omkijken naar heeft. Onderstaand een opsomming van de punten waar onze inspecteurs op letten tijdens een systeemcontrole.

 • Schade aan kabels en of voeding.
 • Vuil in het systeem (pollen, stof, etc.).
 • Schade veroorzaakt door storm, hagel of vorst.
 • Logboek uitlezen op meldingen.
 • Controle op hotspots met warmte camera.

 

software UPGRADE; tot 5% meer rendement

Met een software upgrade wordt het rendement van uw zonnepaneel installatie verhoogd tot maar liefst 5%. Door veranderingen in het energie netwerk kan het voorkomen dat er noodzakelijke aanpassingen nodig zijn. Deze veranderingen kunnen nadelig zijn voor uw rendement. Onderdeel van deze service is het vervangen van de oude software in ruil voor de nieuwste software. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw omvormer altijd up to date is en voorzien is van de nieuwste technologie. Dit zorgt ervoor dat u voor lange termijn verzekerd bent van een maximaal presterende installatie.

 

Klik hier voor het aanmeldformulier als u een 1 fase omvormer heeft.

Klik hier voor het aanmeldformulier als u een 3 fase omvormer heeft.

Garantie verlenging omvormer

De omvormers worden standaard geleverd met een garantie van vijf jaar. Als u dit te kort vindt en liever wat meer zekerheid prefereert kunt u vertrouwen op de verlenging met de full-service dekking. Wanneer u voor garantieverlenging kiest bieden we namelijk een snelle en volledige ondersteuning aan. Met een garantieverlenging bent u voor de komende 12 jaar verzekerd van een goed werkende omvormer. Mochten er in deze periode problemen zijn met uw omvormer dan krijgt u direct een nieuwe omvormer.

Uw voordelen 

 • Minimale down time, oftewel minimaal verlies, doordat de omvormer snel vervangen wordt.
 • Geen verborgen kosten, u ontvangt een vervangende omvormer met alle benodigde updates. Wij zorgen voor verzendkosten en vervanging op locatie.
 • 12 jaar lang garantie op een goed werkende omvormer.

 

Systeem monitoring

Met het Bluehome monitoring systeem, beheert Bluehome de complete bewaking van uw zonne-energie systeem. Alle gegevens zijn zowel voor u als voor onze servicemedewerkers zichtbaar, waardoor er dus altijd iemand met u meekijkt. De gegevens worden via internet gecommuniceerd, zodat u overal toegang heeft tot de gegevens. Denk bijvoorbeeld aan opbrengsten en functionering. Bij een foutmelding zal Bluehome binnen 48 uur een gepaste actie ondernemen, zodat er geen opbrengst verloren gaat. De opbrengsten worden automatisch vergeleken, waardoor ook kleine afwijkingen worden vastgesteld. Het uitgebreide rapportagesysteem geeft u de volgende informatie:

 • Opbrengststabiliteit.
 • Vroege foutdetectie.
 • Snellere responstijden.
 • Meer effectieve service calls, omdat de gegevens al beschikbaar zijn.