fbpx

Onze partners

Om u van het juiste advies te voorzien en van een optimale dienstverlening werkt Bluehome samen met verschillende partners.

 

 

logo AB Electrotechniek

A&B Electrotechniek B.V.

A&B Electrotechniek in Zuid-Beijerland is al bijna 25 jaar actief op het gebied van elektrotechniek. In deze jaren heeft het vakgebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt en A&B is meegegroeid tot een allround installatiepartner. A&B realiseert projecten die uiteenlopen van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud, tot scholen, bejaardencentra, verzorgingstehuizen en sport- en recreatiebedrijven. In de afgelopen jaren hebben Bluehome en A&B een goede verstandshouding en een fijne samenwerking opgebouwd. Voor uw elektrawerk omtrent de zonnepanelen komt A&B graag bij u langs om dit in orde te maken.

Meer informatie? Klik hier!

 

Barth installatietechniek

Barth Installatietechniek B.V.

Barth Installatietechniek is een familiebedrijf, opgericht in 1931 en gevestigd in ‘s-Gravendeel. Inmiddels is deze partij uitgegroeid tot niet alleen een betrouwbare, maar ook een veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties. Barth Installatietechniek houdt zich nauwgezet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van groene energie en is daarmee de perfecte partner voor Bluehome om grote projecten omtrent zonnepanelen te realiseren.

Meer informatie? Klik hier

 

100903-CLAIM-Endversion

fischer Benelux B.V.

Fischer is een internationaal familiebedrijf opgericht in 1948. De ondernemingsgroep is actief in 43 landen en hebben 4.150 medewerkers wereldwijd.
De kern en het zwaartepunt van fischer wordt gevormd door de divisie Befestigungssystemen. Met meer dan 14.000 artikelen bieden zij voor elk bevestigingsprobleem een oplossing en zijn daarmee de ideale partner voor Bluehome.

Meer informatie? Klik hier!

nebiprofa-logo

Nebiprofa

Nebiprofa, opgericht in 1942, is fabrikant en leverancier van totaalconcepten voor duurzame dakconcepten. In samenwerking met Nebiprofa kunnen wij als Bluehome ervoor zorgen dat u het juiste dakadvies krijgt en de perfecte installatie voor uw energiedak.

Meer informatie? Klik hier!

 

Logo met adres Schipper 1220x200px

Schipper & Zn. Electrotechniek

Schipper & Zn. Electrotechniek bv voert al meer dan tachtig jaar alle voorkomende elektrotechnische installaties in woning- en utiliteitsbouwprojecten. Schippert opereert voornamelijk in de Randstad en Zeeland en dit tot volle tevredenheid van de klanten. Jaarlijks voorzien zij zo’n 2300 woningen van elektrische installaties.

Meer informatie? Klik hier!

 

De Vos financiële diensten B.V.

De Vos financiële diensten BV is gespecialiseerd in de begeleiding van financieringsaanvragen en beschikt over een breed fundament van kennis en ervaring. Bluehome is in staat om samen met de Vos financiële diensten BV u volledig te ontzorgen
op het gebied van subsidie, btw-afhandeling en overige financieringsvragen.

Meer informatie? Klik hier!