fbpx

Het team van Bluehome

Maak kennis met het team van Bluehome en je leert een professioneel team kennen met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Allen staan voor u als klant klaar om ervoor te zorgen dat het gehele traject van advies geven over tot het plaatsen van zonnepanelen uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij adviseren en begeleiden u geheel vrijblijvend in het voortraject, van subsidieaanvraag tot ontwerp. Wij dragen zorg voor een zorgvuldige, professionele installatie en bieden daarnaast als extra dienst de mogelijkheid tot beheer en onderhoud.

 

Het team van Bluehome staat voor persoonlijke service op maat.

 

Over Bluehome

Van A tot Z alles op één dak

Bluehome is een organisatie die gespecialiseerd is in het installeren van zonne-energiesystemen. Daarbij gaan we uit van een continu focus op duurzame energie vanuit een persoonlijke benadering.

Bluehome heeft ruime ervaring in advisering en installatie met betrekking tot zonne-energiesystemen en heeft de afgelopen jaren door installatie van duizenden projecten een geruime expertise opgebouwd in deze markt. Het installeren van zonne-energiesystemen vormt dan ook het hart van onze organisatie.

Naast opdrachten voor particulieren, voeren wij ook projecten uit voor bedrijven, overheden, verenigingen en coöperaties in binnen- en buitenland. Voorbeelden van projecten die wij als organisatie hebben mogen uitvoeren, zijn onder andere de advisering en installatie van zonne-energiesystemen ten behoeve van enkele bankfilialen in Middelharnis en Oosterhout. Een ander voorbeeld is, dat we de afgelopen jaren op verschillende dorpen op Goeree-Overflakkee, op Voorne-Putten en in de Hoeksche waard meer dan 200 woningen hebben voorzien van zonne-energiesystemen in opdracht van de plaatselijke woningbouw vereniging. Zo plaatsen wij onder andere zonnepanelen in Middelharnis en Oud-Beijerland. Ook werken wij in Breda en omgeving. 

De producten van onze leveranciers bestaan uitsluitend uit A-merken en door nauw met hen samen te werken, kunnen wij u zekerheid bieden met betrekking tot een kwalitatief hoogwaardig systeem. Onze leveranciers zijn een betrouwbare partner, hebben allen een AA rating wat inhoudt dat ze financieel hun zaken prima op orde hebben en bieden een volledige productgarantie en daarmee zekerheid. Door de goede relatie met onze leveranciers, zijn wij daarnaast tevens in staat om de consument een uitstekende service te garanderen en maatwerk te leveren. Wij leveren gegarandeerd a-kwaliteit zonnepanelen.

Doordat de markt van zonne-energiesystemen enorm in ontwikkeling is, ontstaan er in veel gevallen vragen en ontstaat de behoefte naar meer informatie vanuit de consument. Met Bluehome willen we gehoor geven aan deze behoefte en willen we de consument ontzorgen. Dit bijvoorbeeld op het gebied van SDE zonnepanelen, maar ook over de Energie-investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Als klant heeft u de garantie van een goede werkend product en daarmee op de optimale opbrengst van uw zonne-energiesysteem. Bluehome neemt u de ingewikkelde procedures en inhoudelijke vragen van uw energieleverancier uit handen en toont u wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie.