fbpx

Bluehome plaatst zonnepanelen bij gemeente Korendijk

2015-10-01 07.14.13De gemeente Korendijk probeert de duurzaamheid te bevorderen door op de eigen gebouwen energie te besparen. A&B Electrotechniek uit Zuid-Beijerland heeft van het gemeentebestuur van Korendijk opdracht gekregen om het gemeentehuis, de werkplaats en drie gymlokalen in Goudswaard, Piershil en Zuid-Beijerland van zonnepanelen te voorzien.

Het college heeft zich tot doel gesteld om Korendijkse of regionale ondernemers zoveel mogelijk te betrekken bij de bij inkoop van goederen en diensten. Uit de ingediende offertes kwam de aanbieding van A&B Electrotechniek als beste uit de bus. Wethouder Paul Boogaard van Economische Zaken overhandigde de opdracht persoonlijk aan directeur Ad Groeneweg. De Zuid-Beijerlandse onderneming heeft de heer Jeroen Leijdens, specialist/adviseur op het vlak
van zonne-energie van de firma Bluehome uit Oud-Beijerland hierbij ingeschakeld.

Inmiddels is begonnen met het plaatsen van de panelen. De kosten voor het aanbrengen van deze panelen bedragen in totaalDSCN3029
€ 85.000,00 inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld meerjarenonderhoud. Korendijk probeert nog in aanmerkingte komen voor een SDE+ subsidie. Als dat lukt dan komen er 60 panelen op het dak van het gemeentehuis. Hiermee bespaart de gemeente jaarlijks € 10.740,00 aan energiekosten.

Bent u geïnteresseerd in welke voordelen de aanschaf van zonnepanelen voor u als particulier of zakelijk kunnen opleveren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel met één van onze adviseurs via 0186-610023 om een afspraak bij u op locatie of in onze showroom te maken.