fbpx

Bluehome erkend installateur 2015

Bluehome zonnepanelen is erkend installateur 2015!

Bluehome zonnepanelen is trots zich aan u te mogen presenteren als erkend installateur van fischer bevestigingsmateriaal.

Bluehome is met een partner als fischer uitstekend in staat om uitdagende projecten te realiseren.
Door het uitgebreide productgamma en door de geruime kennis en ervaring van de markt, zijn wij in staat snel te schakelen en uitdagingen aan te gaan. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsproducten op uw woning.

fischer is een internationaal familiebedrijf opgericht in 1948. De ondernemingsgroep is actief in 43 landen en hebben 4.150 medewerkers wereldwijd. De kern en het zwaartepunt van fischer wordt gevormd door de divisie Befestigungssystemen. Met meer dan 14.000 artikelen bieden zij voor elk bevestigingsprobleem een oplossing en zijn daarmee de ideale partner voor Bluehome.

Wij zijn trots op deze erkenning die bevestigd dat wij met onze marktkennis en kennis van de fischer systemen u een uitstekend klantadvies kunnen geven op het gebied van zonnepanelen. Als klant heeft u de garantie van een goede werkend product en daarmee op de optimale opbrengst van uw zonne-energiesysteem.

Meer informatie over fischer en de producten die zij leveren?

Klik hier.

Bent u geïnteresseerd in welke voordelen de aanschaf van zonnepanelen voor u kunnen opleveren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel met één van onze adviseurs via 0186-610023 om een afspraak bij u op locatie of in onze showroom te maken.

 

 

Erkend installateur Bluehome zonnepanelen

Tags: , ,